Buradasın
Salçalı yemek yaparken salça nasıl kavrulur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salçalı yemek yaparken salçayı kavurmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Geniş bir tavayı ocağa koyun ve içine zeytinyağı veya tereyağını ekleyin 3.
- Yağ ısındıktan sonra, isteğe bağlı olarak doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyin ve soğanlar pembeleşene kadar kavurun 34.
- Soğanlar kavrulduktan sonra, domates ve biber salçalarını ekleyin 34. Salçaları ekledikten sonra, sürekli karıştırarak birkaç dakika kavurun 3.
- Tuz, karabiber ve toz şekeri ekleyin 3. Bu aşamada, istenirse çeşitli baharatlar eklenerek lezzet arttırılabilir 3.
- Salçanın rengi değişip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin, bu işlem genellikle 5-10 dakika sürer 3.
- Kavrulmuş salçayı ocaktan alın ve sıcak servis yapın 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: