Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rusça'da kereviz pişirmek için aşağıdaki tariflerden yararlanabilirsiniz:
- Zeytinyağlı Kereviz: Kereviz, soğan, havuç ve patates küp küp doğranır, zeytinyağında kavrulur. Ardından portakal veya mandalina suyu eklenerek kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir 12.
- Fırında Kereviz: Küp küp veya halka halka doğranmış kerevizler fırın tepsisine dizilip yağlanarak pişirilir 1.
- Kereviz Püresi: Kerevizler su veya buharda haşlanır, ardından blenderdan püre haline getirilir. Püreye tereyağı ve baharat eklenerek karıştırılır 1.
- Kereviz Yemeği: Soğan, sarımsak ve kereviz kavrulduktan sonra su veya terbiye eklenerek pişirilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: