Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rus mutfağında sıkça tüketilen bazı yemekler:
- Beef Stroganoff 23. Soslu mantarla servis edilen bir yemek 2.
- Pelmeni 14. Rus mantısı olarak bilinir, genellikle kıyma ile doldurulur 14.
- Borş Çorbası 34. Pancar, havuç ve lahana ile yapılan, kremayla zenginleştirilen bir çorba 34.
- Blini 125. Krep benzeri bir yiyecek, üzerine reçel, kremalı soslar veya havyar eklenerek tüketilir 125.
- Piroşki 124. Hem poğaça hem de böreği andıran, içi kıymalı, sucuklu, pırasalı veya patatesli olabilen bir hamur işi 124.
- Sırniki 123. Lor peynirinden yapılan, kahvaltılarda sıkça tüketilen bir hamur kızartması 123.
- Tavuk Kievski 12. Tavuk eti, maydanoz ve tarhun otu ile hazırlanan bir yemek 12.
- Medovik Pastası 14. Ballı ve kremalı katmanlardan oluşan bir pasta 14.
- Vinegret 2. Haşlanmış pancar, patates, fasulye, havuç ve salatalık turşusu ile hazırlanan bir salata 2.
- Golubtsy 3. Lahana yapraklarının rulo şeklinde katlanmasıyla yapılan bir yemek 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: