Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rus mutfağında çeşitli çorbalar bulunmaktadır, bunlardan bazıları şunlardır:
- Borscht Çorbası: Pancar, et suyu, patates, havuç, soğan ve sarımsak ile yapılan geleneksel bir çorbadır 13.
- Shchi Çorbası: Lahana ve çeşitli sebzelerle (ıspanak, havuç, kereviz) hazırlanan, ocakta pişirildikten sonra fırında da pişirilen bir çorbadır 1.
- Solyanka Çorbası: Dana etli, balıklı ve mantarlı versiyonları olan, salatalık, lahana ve dereotu içeren baharatlı bir çorbadır 14.
- Rassolnik Çorbası: Böbrek veya domuz eti ile yapılan, salatalık, havuç ve Frenk arpası içeren doyurucu bir çorbadır 1.
- Ukha Çorbası: Balık ile yapılan, domates, havuç, patates, maydanoz ve pırasa gibi sebzelerle zenginleştirilen bir çorbadır 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: