Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rus mutfağında bulunan bazı çorbalar:
- Borscht (Borş) Çorbası 124. Pancar, havuç, lahana, soğan ve domatesle hazırlanan, genellikle ekşi krema ile servis edilen bir çorbadır 14.
- Shchi Çorbası 15. Lahana ve çeşitli sebzelerle yapılan, isteğe göre et eklenebilen bir çorba türüdür 15.
- Solyanka Çorbası 15. Dana eti, balık veya mantar ile yapılan, salatalık ve dereotu içeren baharatlı bir çorbadır 1.
- Rassolnik Çorbası 1. Böbrek veya domuz eti, salatalık ve havuçla yapılan geleneksel bir çorbadır 1.
- Ukha Çorbası 15. Balık, domates, havuç, patates ve maydanozla yapılan bir balık çorbasıdır 1.
- Okroshka 5. Salatalık, turp, haşlanmış yumurta ve haşlanmış patatesle yapılan soğuk bir çorbadır 5.
Ayrıca, harço, okroşka ve yumurta damlası çorbası gibi çorbalar da Rus mutfağında yer alır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: