Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rusların kahvaltıları, genellikle şu unsurlardan oluşur:
- Yulaf lapası (kasha) 25. Karabuğday, yulaf, mısır gibi çeşitli tahıllardan yapılan lapalar, genellikle peynir ve tereyağı ile servis edilir 25.
- Omlet 2. Domates, salatalık ve yeşilliklerle birlikte sunulur 2.
- Zapekanka 2. Lor, yumurta ve elma veya muz ile yapılan bir tür kek 2.
- Sandviç 2. Tam tahıllı ekmek arasında yumurta ve avokado bulunabilir 2.
- Sosisler 5. Kızartılmış veya haşlanmış olarak peynir ve zeytinle birlikte sunulur 5.
- Tatlılar 5. Pancake tarzı blini veya tatlı çörekler, reçel, bal veya kremayla servis edilir 5.
- İçecekler 5. Genellikle çay ve kahve tercih edilir 5.
Ayrıca, Ruslar kahvaltıda lakerda ve havyar gibi deniz ürünlerini de tüketir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: