Buradasın
Portakallı ve etli kereviz nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakallı ve etli kereviz pişirmek için gerekli malzemeler:
- 2 adet orta boy kereviz 3;
- 100 gr küçük doğranmış dana eti 3;
- 1 adet patates 3;
- 1 adet soğan 3;
- yarım sap pırasa 3;
- 2 diş sarımsak 3;
- yarım çay bardağı sıvı yağ 3;
- bir kaç dal kereviz yaprağı 3;
- 1 tatlı kaşığı domates salçası 3;
- 3-4 adet cherry domates 3;
- tuz 3;
- 1 adet portakalın suyu 3.
Pişirme aşamaları:
- Etimizi çok küçük doğrayıp sıvı yağda etler suyunu salıp çekene kadar kavurun 3.
- Doğradığınız soğan, sarımsak ve pırasaları ekleyip kavurmaya devam edin 3.
- Renkleri dönünce salçayı ekleyip bir iki karıştırdıktan sonra küp şeklinde doğradığınız patates ve kerevizleri katıp hafifçe karıştırın 3.
- Üzerine cherry domatesleri ve kereviz yapraklarını koyup tuz serpin 3.
- Portakal suyunu ilave edin ve bir çay bardağı kadar kaynamış su ekleyin 3.
- Tencerenin kapağını kapatıp patates ve kerevizler yumuşayana kadar pişirin 3.
Afiyet olsun.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: