Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kereviz yemeğinin içine aşağıdaki malzemeler konur:
- Kereviz: Genellikle orta boyda 2 adet kullanılır 13.
- Patates: 2 adet orta boy patates soyulup küpler halinde kesilir 13.
- Havuç: 2 adet havuç soyulup halkalar halinde doğranır 13.
- Soğan: 1 adet küçük boy soğan ince ince doğranır 13.
- Zeytinyağı: Yarım çay bardağı zeytinyağı tencereye konur 13.
- Portakal suyu: 2 adet portakal sıkılıp suyu yemeğe eklenir 13.
- Limon suyu: 1 adet küçük boy limon suyu kullanılır 13.
- Şeker: 2 yemek kaşığı toz şeker eklenir 13.
- Tuz: Yemeğin tadına göre tuz ilave edilir 2.
Ayrıca, kereviz sapları ve yaprakları da yemeğe eklenebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: