Buradasın
Portakallı Kereviz'in püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakallı kereviz yemeğinin püf noktaları şunlardır:
- Kerevizlerin kararmasını önlemek için soyulduktan sonra limonlu suda bekletilmesi önerilir 35.
- Taze sıkılmış portakal suyu kullanılması, yemeğin doğallığını ve lezzetini artırır 34. Hazır meyve suları tercih edilmemelidir 3.
- Sebzelerin çok öldürülmeden, hafif sotelenmesi dokularının korunmasını sağlar 3.
- Zeytinyağı kullanımı, yemeğin Omega 9 ve antioksidan içeriğini artırır 3.
- Pişirme sırasında sebzelerin üzerine yağlı kağıt kapatılması, besin ve renk değerlerinin korunmasına yardımcı olur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: