Buradasın
Polikarbon çikolata kalıbı nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Polikarbon çikolata kalıbı kullanımı şu adımları içerir:
- Çikolatanın hazırlanması: Çikolata, benmari usulü eritilir ve 50-55 dereceye kadar ısıtılır 3. Sıcaklık 27 derecede sabitlenir, ardından 30-32 dereceye düşürülür 3.
- Kalıba dökme: Çikolata, krema torbasına konur ve kalıba sıkılır 3.
- Soğutma: Kalıptaki çikolata, fazlalıkları spatula ile temizlendikten sonra buzdolabında bekletilir 3.
- Çıkartma: Çikolata donduktan sonra, kalıp düz bir yüzeye ters çevrilerek çikolatalar çıkarılır 5.
Dikkat edilmesi gerekenler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: