Evet, pizza hamuru dondurulup sonra çözülebilir. Dondurma ve çözme adımları: 1. Hazırlık: Pizza hamurunu hazırlayıp mayalandırdıktan sonra bezelere ayırın ve teker teker açın. 2. Paketleme: Açtığınız hamurları fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 8-12 dakika pişirin. 3. Dondurma: Soğuyan hamurları aralarına pişirme kağıdı koyarak üst üste dizin ve buzdolabı poşetine aktarın. 4. Çözme: Dondurduğunuz pizzaları pişirmek istediğinizde, önce buzdolabı rafına indirip 30 dakika bekletin, ardından oda sıcaklığında 5-10 dakika buzlarının çözülmesini bekleyin. Pizza hamurunu, içinde yumurta, süt ve yoğurt gibi maddeler yoksa yaklaşık 3-6 aya kadar dondurucuda saklayabilirsiniz.