Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pirzola dondurucuya şu şekilde atılır:
- Dinlendirme: Taze kesilmiş et, dondurmadan önce 1-2 gün dinlendirilmelidir 15.
- Hazırlık: Etin üzerindeki su ve kandan arındırılıp kurulanmalıdır 1.
- Paketleme: Pirzola parçaları arasına plastik folyolar konulmalı veya streç ile tek tek sarılarak ambalajlanmalıdır 25.
- Etiketleme: Paketlerin üzerine paketleme tarihi ve etin çeşidi yazılmalıdır 15.
- Dondurucu: Paketler, en eski tarihliler üstte olacak şekilde derin dondurucuya yerleştirilmelidir 1.
Dondurucuda saklama süresi: Pirzola, derin dondurucuda 4-8 ay saklanabilir 5.
Derin dondurucuda saklama sırasında, elektrik kesintilerinde cihazın çözülüp çözülmediğini kontrol etmek önemlidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: