Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pastırmanın Faydaları:
- Yüksek protein içeriği sayesinde günlük protein ihtiyacını karşılar 12.
- A vitamini, potasyum ve demir gibi zengin mineraller içerir 12.
- Sindirim sistemini düzenler ve gaz sorunlarını giderir 12.
- Anne sütü üretimini destekler 12.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir 5.
- Uzun süre tok tutar 5.
Pastırmanın Zararları:
- Yüksek tuz içeriği nedeniyle fazla tüketimi tansiyonu olumsuz etkileyebilir 5.
- Aşırı tüketim, kolorektal kanser riskini artırabilir 3.
- Katkısız tercih edilmemesi durumunda vücuda kimyasal madde girişi olabilir 4.
- Sağlıksız koşullarda üretim, bakteri üremesine ve sindirim sistemi sorunlarına yol açabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: