Pakmaya beyaz pul çikolata, pul formu sayesinde parçalama işlemi gerektirmeden direkt kullanılabilir. Kullanım önerileri: Benmari usulü eritme: Yeterli miktarda su kaynatın ve ısıya dayanıklı derin bir kaba boşaltın. Çikolatayı temiz ve kuru bir kaseye koyup su dolu kaba dikkatlice yerleştirin. Çikolatayı temiz ve kuru bir kaşık ile arada karıştırarak eritin. Ganaj yapımı: Özellikle benmari usulü eritmede ve ganaj yapımında ideal kullanım kolaylığı sağlar. Kaplama: Pasta ve kek üzeri kaplamada kullanılabilir. Fondü yapımı: Meyveli fondü yapımında kullanılabilir. Ev tipi çikolata yapımı: Ev tipi çikolata yapımında kullanılabilir. Saklama koşulları: 15-20 °C sıcaklıkta, maksimum %70 bağıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direkt ışıktan uzakta saklanmalıdır. Alerjen uyarısı: Süt ürünü içerir ve eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem, gluten ve soya ürünü içerebilir.