Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Noodle yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar:
- Noodle'ın aşırı pişmemesi 34. Noodle'ları al dente (dişe gelir) olacak şekilde haşlamak, daha iyi bir doku sağlar 3.
- Susam yağı kullanımı 34. Tüm malzemeleri karıştırmadan önce susam yağını eklemek, daha fazla aroma ve lezzet katar 34.
- Hamurun kıvamı 5. Hamurun kıvamı, yumurtanın büyüklüğüne göre değişebileceği için, hamur toparlanana kadar kontrollü olarak 1-2 yemek kaşığı ekstra un eklenebilir 4.
- Nişasta kullanımı 45. Hamuru açarken yapışmaması için tezgaha nişasta serpilebilir 4.
- Sos hazırlığı 2. Yoğurtlu sos yapılacaksa, hamurun pişmesi sonrasında soğumadan servis edilmesi önemlidir 2. Bu nedenle hamur pişerken yoğurt sosunun da hazırda tutulması gerekir 2.
- Servis zamanı 2. Noodle hamuru durdukça suyu emen ve şişen bir yapıya sahip olduğu için yemeği bekletmeden sıcak bir şekilde servis etmek gerekir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: