Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muzlu rulo pasta yapmak için gerekli malzemeler:
- Pandispanya için:
- Krema için:
- İç için:
- Üzeri için:
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1.
Yapılışı:
- Krema hazırlığı: Tereyağı hariç tüm malzemeleri tencereye alın, kıvam alıncaya kadar karıştırın 1. Kaynamaya başlayınca altını kapatın ve tereyağını ekleyip karıştırın, soğumaya bırakın 1.
- Pandispanya hazırlığı: Yumurta ve şekeri en az 5 dakika çırpın, sütü ekleyip çırpmaya devam edin 1. Elenmiş un, kabartma tozu ve vanilini ekleyin, karıştırın 1. Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökün, spatula ile düzeltin 1. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin 1.
- Birleştirme: Pandispanyayı rulo şeklinde sarıp bir bezle örtün ve soğutun 1. Soğuyan pandispanyanın içine kremayı sürün, uç kısmına muzları yerleştirin 1. Yağlı kağıttan ayırarak rulo şeklinde sarın, kenarlarından kesip düzleştirin ve servis tabağına alın 1. Üzerine pudra şekeri serpin 1. Buzdolabında en az 1-2 saat beklettikten sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz 1.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: