Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Milföy hamurundan çeşitli pideler yapılabilir, işte bazıları:
- Kolay Pide: Milföy hamurları yumuşayana dek bekletilir, ikiye bölünür ve iç malzemesiyle (beyaz peynir, kaşar peyniri, maydanoz) birleştirilir 1.
- Kıymalı Pide: Milföylerin üzerine kıyma, soğan, biber ve domates karışımı konur, kenarları sandal şekli verilerek kapatılır 2.
- 10 Dakikada Pide: Milföy hamurları şekil verilip, üzerine yumurta, çeri domates, mozzarella peyniri, siyah zeytin, susam ve çörek otu eklenerek pişirilir 3.
- Pratik Pide: Sucuk, kaşar ve sosis gibi malzemelerle doldurulur, üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derece fırında pişirilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: