Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mandalinalı kahve iki farklı tarifle yapılabilir:
- Sütlü ve mandalinalı kahve tarifi 1:
Hazırlanışı:
- Sütü küçük bir tencereye dökün, kakao tozu, şeker, hazır kahve, tarçın ve hindistan cevizi ekleyin 1.
- Karışıma 3 mandalinanın suyunu ekleyin 1.
- Karışımı orta ateşte sürekli karıştırarak ısıtın 1. Kaynamaya başlarsa, ısıyı azaltın 1. Pürüzsüz ve koyulaşana kadar karıştırmaya devam edin (yaklaşık 6 dakika) 1.
- Ardından ısıyı kapatın ve karışımı 5 dakika soğumaya bırakın 1.
- Bardakları buzla 1/3 doldurun 1. Sütlü kahveyi bardağın kenarında birkaç santimetre bırakarak dökün 1. Krema ekleyin 1. İçeceği mandalina dilimleriyle süsleyin 1.
- Mandalinalı Türk kahvesi tarifi 2:
Hazırlanışı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: