Buradasın
Lambala etli ekmek hamuru nasıl hazırlanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Etli ekmek hamuru hazırlamak için gerekli malzemeler:
- 1,5 su bardağı ılık su 1;
- 1 tatlı kaşığı kuru maya 1;
- 3,5 - 4 su bardağı un 1;
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1;
- 1 tatlı kaşığı tuz 1.
Hazırlanışı:
- Derin bir kaba unun bir kısmını alın 1.
- Üzerine mayayı, suyu ve tuzu ekleyip yoğurun 1.
- Kalan unu kontrollü bir şekilde ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğurun 1.
- Hamuru 30 dakika mayalandırın 1.
Bu tarif, Yemek.com editörünün hazırladığı etli ekmek tarifinden alınmıştır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: