Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lahana turşusuna konulabilecek bazı baharatlar şunlardır:
- Pul biber: Turşuya hafif bir acılık katar 1.
- Karabiber: Hem kokusu hem de tadı ile turşu kavurmasının lezzetini artırır 1.
- Kimyon: Fermente tatları dengeleyerek yemeğe derinlik katar 1.
- Kırmızı toz biber: Renk ve tat açısından hoş bir dokunuş sağlar 1.
- Hardal tohumu: Turşulara hafif acı ve baharatlı bir tat katarken, aynı zamanda renklenmesini sağlar 2.
- Kişniş tohumu: Turşulara özel bir aroma ve tat katmak için kullanılır 2.
- Defne yaprağı: Aromatik bir koku ve hafif bir tat katarken, turşunun lezzetini dengeler 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: