Kremalı pasta çeşitleri nelerdir?
Kremalı pasta çeşitleri şunlardır: 1. Çikolatalı ve Çilekli Rulo Pasta: Çikolatalı kek, çilek parçaları ve çikolatalı sos ile hazırlanır. 2. Yaş Pasta: Kek katları arasında yaş pasta kreması ve meyve dilimleri ile yapılır. 3. Red Velvet Cake: Kırmızı gıda boyası ile renklendirilmiş kek, mascarpone peyniri, krem şanti ve krema ile hazırlanan krema dolgusu. 4. Alman Pastası: Yumuşak hamur katları arasına muz veya çilek gibi meyveler ve krem şanti ile toz fıstık kullanılarak hazırlanan krema dolgusu. 5. Charlotte Pasta: Kedi dili bisküvileri ile çevrili, içinde leziz bir muhallebi bulunan pasta. 6. Tuna Dalgası: Sade veya çikolatalı kek katmanlarının özel bir krema dolgusuyla birleştirilmesi ile yapılır. 7. Chaja Pasta: Uruguay'ın geleneksel pastası, pasta kekinin arasına krema dolgusu ve reçelli-meyveli bezeler eklenir. Diğer kremalı pasta çeşitleri arasında tiramisu, profiterol ve karamelli pasta da bulunmaktadır.
Kremalı pasta çeşitleri nelerdir?