Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Koska helvasının kalitesi hakkında farklı görüşler bulunmaktadır.
Kaliteli olduğuna dair görüşler:
- Koska helvası, yüksek tahin oranı ve üretim ustalığı sayesinde lezzetli ve kaliteli olarak değerlendirilmektedir 1.
- Diyabet hastaları için üretilen Koska helvaları, Türk Diyabet ve Obezite Vakfı tarafından onaylanmıştır 1.
Kalitesinin düştüğüne dair görüşler:
- Bazı kullanıcılar, Koska helvasının eski kalitesinin olmadığını, tahin helvasının süzme peynir veya margarin gibi yumuşak bir yapıya sahip olduğunu ve tadının gerilediğini belirtmektedir 34.
Genel olarak, Koska helvasının kalitesi kişisel tercihlere ve satın alınan ürüne göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: