Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konya'da akşam yemeğinde yenebilecek bazı lezzetler:
- Etli ekmek 123. İnce açılmış hamurun üzerine kıyma, sebze ve baharatlarla hazırlanan harç konularak taş fırında pişirilir 23. Genellikle turşu veya salata ile servis edilir 2.
- Tirit kebabı 125. Pidenin üzerine köfte, et, yoğurt, domates ve biber eklenerek hazırlanır ve tereyağı ile servis edilir 25.
- Fırın kebabı 345. Taş fırında pişirilen et, 5-6 saatlik pişirme sürecinin ardından sofralardaki yerini alır 35.
- Mevlana böreği 12. İncecik açılmış yufkaların arasına yerleştirilen bol peynirli ve kıymalı harçla hazırlanır 2.
- Arap köftesi 24. Bulgur, kıyma, soğan ve baharatlarla hazırlanan köfteler, ızgara veya tavada pişirilir ve yoğurt, salata veya turşu ile servis edilir 24.
Konya'da akşam yemeği için önerilen bazı restoranlar:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: