Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kırmızı şarap sosuna konabilecek bazı malzemeler:
- Zeytinyağı 13. Sosu hazırlamak için bir tavada ısıtılır 13.
- Dana eti 15. Sos, dana eti dilimleriyle birlikte hazırlanabilir 15.
- Arpacık soğan 15. Soteleyerek yumuşaması sağlanır 1.
- Sarımsak 23. Ezilmiş olarak kullanılır 23.
- Balsamik sirke 24. Sosun lezzetini artırmak için ilave edilebilir 24.
- Şeker 24. Şarabın asiditesini dengelemek için kullanılır 4.
- Domates salçası 2. Sosun kıvamını yoğunlaştırabilir 2.
- Et suyu 125. Genellikle tavuk veya balık suyu da tercih edilebilir 15.
- Taze kekik veya defne yaprağı 15. Sosun aromasını zenginleştirir 15.
- Karabiber ve tuz 15. Sosu baharatlamak için kullanılır 15.
Kırmızı şarap sosunun tarifi ve kullanılan malzemeler, farklı tariflere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: