Buradasın
Kaya Balığı Tavada mı Güzel Olur Kızartmada mı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaya balığı hem tavada hem de kızartmada güzel olabilir.
Kaya balığını tavada pişirmek için, balıkları mısır ununa bulayıp 2 çay bardağı sıvı yağda kızartabilirsiniz 2.
Ayrıca, balığın daha sağlıklı ve lezzetli olması için fırında pişirme yöntemi de tercih edilebilir 3. Bunun için balıkları fileto halinde hazırlayıp zeytinyağı, kırmızı biber, tuz, limon suyu, sarımsak ve karabiberle marine ederek yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizebilir ve 200 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirebilirsiniz 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: