Buradasın
Kaşarlı sucuklu güveç nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaşarlı sucuklu güveç yapmak için gerekli malzemeler:
- 2 domates 2;
- 2 sivri biber 2;
- 1 kangal sucuk 2;
- 1 kase kaşar peyniri 2;
- 1 tutam kekik 2;
- Tuz, karabiber, pul biber 2;
- Tereyağı 2.
Yapılışı:
- Güvece tereyağını ekleyin ve eritin 2.
- Küp doğradığınız domatesleri ve yarım ay şeklinde doğradığınız sivri biberleri ekleyin 2.
- Kaynamaya başlayınca biraz su ekleyin 2.
- Tuz, karabiber, kekik ve pul biberi ekleyin 2.
- Güveci 180 derecelik fırında suyu çekilene kadar pişirin 2.
- En son rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve biraz kızarınca fırından alın 2.
Ayrıca, ye-mek.net sitesinde "Güveçte Kaşarlı Sucuk" tarifi de bulunmaktadır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: