Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kalpli pasta kalıbı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Pandispanya Hazırlığı: 4 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 vanilya ve 1 kabartma tozunu mikserle çırparak köpürtün 14. Sıvı yağ ve 3 kaşık kaynar su ilave ederek karıştırmaya devam edin 14.
- Pişirme: Hazırladığınız karışımı tereyağı ile yağladığınız kalp şeklindeki kek kalıbına dökün 14. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika pişirin 14.
- Soğutma ve Kesme: Kek piştikten sonra kalıptan çıkarın ve 2 eşit parçaya bölün 14.
- Krema ve Süsleme: 2 paket çilekli krem şantiyi soğuk süt ile katılaşana kadar çırpın 14. Kekin arasına bir miktar krem şanti sürün ve çilek dilimleri yerleştirin 14. Üzerine diğer keki yerleştirin ve kekin tamamını krem şanti ile kaplayın 14. Üzerini çilek ile süsleyip iyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın 14.
Alternatif olarak, kalp şeklinde bir kalıp yoksa karışımı başka şekilli bir kalıba veya alüminyum folyoya koyarak da şekil verebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: