Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 1 su bardağı süt 13;
- 2 yemek kaşığı kakao 3;
- 2 yemek kaşığı un 3;
- 3 yemek kaşığı toz şeker 3;
- 1 tatlı kaşığı vanilin (isteğe bağlı) 3;
- 1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin (isteğe bağlı) 3.
Hazırlanışı:
- Sütü, kakao, un ve toz şekeri bir tencerede karıştırın 3.
- Orta ateşte, sürekli karıştırarak pişirin 3.
- Kaynadıktan sonra ocağı kısın ve vanilini ekleyin 3.
- Tereyağını ekleyerek daha zengin bir tat elde edebilirsiniz 3.
- Sosunuz kıvam aldıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın 3.
Sosun kıvamını ayarlamak için süt miktarını artırabilir veya azaltabilirsiniz 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: