Buradasın
Kakaolu pudingli kekin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kakaolu pudingli kekin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda ısısında olması 4.
- Yumurta ve şekeri iyice çırpmak 4. Tahinin dibe çökmemesi için şeker ve yumurtayı beyazlaşana kadar çırpmak gerekir 4.
- Fırının 170 dereceye ısıtılması 4.
- Kek kalıbının yağlanması 5.
- Kalıbın tezgaha üç kez vurulması 5.
- Pişirme süresi 5. Kekin pişip pişmediğini çatal ile kontrol etmek gerekir; çatal temizse fırın kapatılmalıdır 5.
- Kekin kalıptan çıkarıldıktan sonra oda ısısında soğutulması 2.
- Pudingin koyulaşana dek pişirilmesi 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: