Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon pişirme tekniklerinden bazıları şunlardır:
- Teppanyaki 3. Özellikle et yemekleri için popüler olan, yüksek ısıda pişirme yapılan ve yemeklerin genellikle büyük bir tavada servis edildiği teknik 3.
- Teriyaki 13. Yemeklere tatlı bir sosla pişirme yapılan teknik; genellikle tavuk, et veya balıkla kullanılır ve ızgarada pişirilir 13.
- Tempura 13. Etin küçük parçalarının şişe geçirilip ızgara da pişirilmesi tekniği 3.
- Shabu-shabu 12. Sığır eti ve sebzelerin kaynatılarak tüketildiği yemek 12.
- Yakitori 3. Etin küçük parçaların şişe geçirilip ızgara da pişirilmesi tekniği 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: