Buradasın
İncirli kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İncirli kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Tereyağının oda sıcaklığında olması: Tereyağının yumuşamış olması, hamurun daha iyi karışmasını sağlar 3.
- Un miktarının kontrollü eklenmesi: Aşırı un kullanımı kurabiyelerin sertleşmesine neden olabilir 3.
- Hamurun dinlendirilmesi: Vaktiniz varsa, kurabiye hamurunu buzdolabında kapalı bir kapta 30 dakika dinlendirebilirsiniz 15.
- İç harcın doğranması: İncirlerin küp küp doğranması, rondodan geçirilmemesi önerilir 2.
- Fırın sıcaklığı: Kurabiyeleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirmek idealdir 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: