Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İncirli hamuruna konulan malzemeler şunlardır:
- Kuru incir 1. İncirlerin üzerine sıcak su ekleyip 20 dakika bekletmek ve ardından mikserde çekmek gerekir 1.
- Havuç 1. Rendelenmesi önerilir 1.
- Yumurta 12. Genellikle 2-4 yumurta kullanılır 2.
- İrmik 1. 2 su bardağı un ile birlikte hamura eklenir 1.
- Kabartma tozu ve vanilya 1. 1 çay kaşığı kabartma tozu ve 1 paket vanilya kullanılır 1.
- Kakao 1. 2 çorba kaşığı kakao eklenmesi önerilir 1.
- Sıvı yağ 1. Hamuru yağlamak için 1 çay bardağı sıvı yağ kullanılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: