Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İncirli bisküvi, ara öğünlerde ölçülü tüketildiğinde sağlık açısından zararlı olmayabilir 4. Ancak, dengeli bir beslenme açısından tüketimi sınırlı tutulmalıdır 4.
İncirli bisküvinin sağlık açısından bazı avantajları:
- Yüksek lif içeriği 3. Doğal meyve öğeleri sayesinde yüksek lif kaynağıdır 3. Lif, bağırsak sağlığını destekler, tokluk hissini artırır ve sindirimi kolaylaştırır 3.
- Doğal şekerler 3. Doğal şekerler, enerji sağlar 3.
- Doğal tatlandırıcılar ve aromalar 3. Fındık ve tarçın gibi bileşenler, ürünün lezzetini artırırken sağlık açısından faydalı bileşenler sunar 3.
İncirli bisküvinin bazı dezavantajları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: