Buradasın
İçim peynir hangi kalite standartlarında üretiliyor?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İçim peynir, yüksek kalite standartlarında üretilmektedir 13. Üretim sürecinde dikkat edilen bazı kalite kriterleri şunlardır:
- Malzeme: Ürünler, Türkiye'nin seçkin süt üretim bölgelerinde elde edilen sütle üretilmektedir 3.
- Teknoloji ve Kontrol: Modern üretim teknikleri ve titiz kalite kontrol süreçleri harmanlanarak sağlıklı ve besleyici peynir çeşitleri sunulmaktadır 3.
- Kapasite: Pamukova, Lüleburgaz, Karaman, Kahramanmaraş ve Tire'deki 6 üretim tesisi, günlük 5.000 ton süt işleme kapasitesine sahiptir 15.
- Uluslararası Tanıma: İçim peynir ürünleri, "Üstün Lezzet Ödülü" gibi ulusal ve uluslararası alanda takdir görmektedir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: