Buradasın
Hazır garnitürden enginar dolması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazır garnitürden enginar dolması yapmak için gerekli malzemeler:
- 4 adet enginar 1;
- 1 adet limon 1;
- 1 adet portakal 1;
- 500 gram karışık garnitür (hazır konserve) 1;
- Yarım çay bardağı zeytinyağı 1;
- 4-5 dal dereotu 1;
- 1 çay kaşığı tuz 1;
- 1 çay kaşığı toz kişniş 1.
Hazırlanışı:
- Enginarları geniş bir tencereye dizip üzerini örtecek kadar su ekleyin ve içine 1 limon ve portakal sıkın 1.
- Tencerenin kapağını kapatıp 30 dakika enginarlar yumuşayana kadar pişirin 1.
- Garnitürleri enginarların üzerine koyun 1.
- Zeytinyağı, tuz, kişniş ve dereotunu ekleyip 10 dakika daha pişirin 1.
- Soğuduktan sonra servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: