Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hatay dürümün içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Tavuk veya kırmızı et 34. Döner olarak kullanılır 3.
- Domates 34. Dilimlenmiş olarak eklenir 4.
- Marul 4. Salatalık, maydanoz, taze soğan gibi yeşilliklerle birlikte kullanılır 4.
- Soğan 34. Doğranmış veya közlenmiş olarak eklenir 4.
- Biber 4. Acı biber veya yeşil biber olabilir 4.
- Turşu 4. Ekstra tat ve lezzet sağlar 4.
- Salça 3. Acılı veya acısız biber salçası sos olarak kullanılabilir 4.
- Yoğurt 4. Bazı durumlarda içine konularak lezzetlendirilir 4.
Ayrıca, kişisel tercihlere göre acılı sos, sumak, limon suyu gibi malzemeler de eklenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: