Buradasın
Glutensız yufka nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz yufka yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
Yapılışı:
- Unları, tuzu ve suyu karıştırıp biraz cıvık (kulak memesi yumuşaklığında) bir hamur yoğurun 23.
- Tavanızın veya pişireceğiniz sacın büyüklüğüne göre hamuru parçalara ayırın ve unla toparlayıp olabildiğince ince açın 23.
- Büyükçe bir tavayı veya sacı (elektrikli saclar daha kullanışlı oluyor) ısıttıktan sonra iki taraflı pişirin 23.
- Yufkaları kuru şekilde muhafaza edip dilediğiniz zaman suyla ıslatıp dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: