Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz makarna yapmak için iki farklı tarif önerisi:
- Sebzeli Glutensiz Makarna Tarifi 1:
Hazırlanışı:
- Glutensiz makarnayı paket talimatlarına göre haşlayın 1.
- Brokoliyi küçük parçalara ayırın, havucu ve kırmızı biberi rendeleyin, soğanı ve sarımsağı ince ince doğrayın 1.
- Zeytinyağını tavada ısıtın ve soğan ve sarımsağı kavurun 1.
- Havuç, kırmızı biber ve brokoliyi ekleyip birkaç dakika daha kavurun 1.
- Haşlanmış glutensiz makarnayı tavaya ekleyin ve sebzelerle karıştırın 1.
- Tuz ve karabiber ile tatlandırın 1.
- Dilerseniz üzerine parmesan peyniri rendeleyebilirsiniz 1.
- Ev Yapımı Glutensiz Makarna Tarifi 2:
Hazırlanışı:
- Glutensiz un ve mısır ununu derin bir kapta karıştırın 2.
- Unun ortasını elinizle açıp yumurtayı kırın 2.
- Karışıma su ve zeytinyağını ekleyip yoğurmaya başlayın 2.
- Biraz yapışkan bir makarna hamuru elde etmelisiniz 2.
- Hamuru eşit büyüklükte dört parça halinde kesin 2.
- Üç parçayı nemli bir bezle kurumaması için sarın 2.
- Bir parçayı oklava ile açıp her iki tarafını da bolca unlayın 2.
- Daha sonra şeritler halinde kesin, biraz un serpin ve 10-15 dakika kurumaya bırakın 2.
- Kuruduktan sonra, bir tutam tuz ve zeytinyağı eklediğiniz kaynar suya atarak 9-10 dakika haşlayın 2.
- En sevdiğiniz sosu ekleyin [
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: