Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gerçek şalgam suyunun nasıl anlaşılacağına dair bazı bilgiler:
- Koku: Ev yapımı ya da hazır şalgam suyu bozulduğu zaman kokusu çürük yumurtaya benzer 1.
- Görünüm: Yüzeyinde sigara külü çırpılmış gibi beyazlıklar bulunması, şalgamın iyi mayalandığını gösterir 4.
- Tat: Tadı asitli bir meşrubatı andırmamalıdır 1.
- Saklama Koşulları: Ambalajı açıldıktan sonra buzdolabında, ağzı kapalı olarak +4 °C'de muhafaza edilmeli ve bir hafta içerisinde tüketilmelidir 14.
Şalgam suyunun bozulup bozulmadığını anlamak için bu özelliklere dikkat edilebilir. Ancak, en doğru yöntem için bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: