Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fransa'da sıcak çikolata genellikle şu şekilde içilir:
- Angelina La Maison gibi yerlerde, sıcak çikolata minik porselen bir sürahiden bardağa boşaltılır ve yanına krema eklenir 1.
- Geleneksel Fransız sıcak çikolatası için, süt ve krema karışımı ile yüksek kaliteli bitter çikolata kullanılır 2. İçine belirli oranlarda şeker, vanilya ve tuz eklenir 2. Sıcak çikolata kupalarına döküldükten sonra üzerine taze çırpılmış krema eklenir 25.
- Belçika usulü sıcak çikolata, yüksek kakao oranıyla daha kalın ve yoğun bir kıvama sahiptir 2.
- İsviçre usulü sıcak çikolata, çikolata ile eritilmiş krema içerebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: