Frambuazlı pastaya çeşitli kremalar yakışabilir, işte bazı öneriler: İç krema için: 800 ml süt, 1 su bardağından az eksik şeker, 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı un, yarım su bardağından bir parmak eksik mısır nişastası, 2 yemek kaşığı tereyağı ve 1 paket vanilya kullanılabilir. Daha pürüzsüz bir krema için: 2,5 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı nişasta, yarım su bardağı toz şeker, 1 adet yumurta sarısı ve 1 paket vanilin eklenebilir. Daha hafif bir krema için: 500 ml süt, 4 yumurta sarısı, 100 gram toz şeker, 50 gram un ve 40 gram mısır nişastası kullanılabilir. Ayrıca, 100 ml sıvı krema da daha pürüzsüz bir doku elde etmek için eklenebilir. Krema hazırlanırken, iki ayrı karışımın bir anda birbiriyle karıştırılmaması ve krema çırpılırken soğuk krema kullanılması önerilir.