Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Taze fasulye derin dondurucuda şu şekilde muhafaza edilebilir:
- Ayıklama ve yıkama: Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın 25.
- Doğrama: Fasulyeleri istediğiniz büyüklükte doğrayın 3.
- Haşlama: Bir tencereye alıp üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin, kaynamaya başladıktan sonra 3-5 dakika renkleri değişene kadar kaynatın 35.
- Şoklama: Fasulyeleri buzlu suya batırarak haşlamayı durdurun ve dokusunu koruyun 35.
- Kurutma: Fasulyeleri tamamen kurutun 5.
- Poşetleme: Kurutulmuş fasulyeleri porsiyonlara ayırarak saklama poşetlerine koyun 35.
- Havayı alma: Poşetlerin havasını tamamen alın 5.
- Dondurma: Poşetleri dondurucuya yerleştirin 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: