Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 500 gram barbunya 13;
- 250 gram dana kuşbaşı eti veya 300 gram parça kuzu eti 135;
- 1 adet kuru soğan 13;
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı 3;
- 1 yemek kaşığı domates salçası 3;
- 4 diş sarımsak 3;
- 3 su bardağı et suyu 3;
- Tuz, karabiber 3.
Hazırlanışı:
- Barbunyaları bir gün önceden suda bekletin 3.
- Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun 3.
- Etleri ilave edip birkaç dakika soteleyin 3.
- Salçaları ekleyin ve karıştırmaya devam edin 3.
- Sarımsak, tuz, karabiber ve et suyunu ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: