Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi Taşköprü sarımsağının nasıl anlaşılacağına dair bazı özellikler:
- Koku ve aroma: Taşköprü sarımsağı, yüksek kokulu ve aromalıdır 24.
- Diş büyüklüğü ve diziliş: Dişler irili ufaklıdır ve dizilişinde bir uyum yoktur 5.
- Renk: Pembe-alacadır 5.
- Kabuk: Kabuğu zor soyulur 45.
- Hasat zamanı: Temmuzun ikinci haftasında hasat edilir 23.
- Dayanıklılık: Normal depo koşullarında muhafaza edilebilir ve 9-11 ay boyunca özelliklerini korur 23.
- Selenyum ve kükürt: Selenyum ve kükürt bileşenleri bakımından zengindir 25.
Taşköprü sarımsağı alırken bu özelliklere dikkat edilebilir. Ancak, en doğru bilgiyi almak için güvenilir kaynaklardan veya uzmanlardan destek alınması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: