Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi Hint baharatı, kişisel tercihlere göre değişebilir. Ancak, Hint mutfağında en yaygın olarak kullanılan ve en iyi bilinen baharatlardan bazıları şunlardır:
- Zerdeçal 235. Anti-inflamatuar özellikleri olan zerdeçal, yemeklere altın rengi katar 23.
- Kimyon 234. Hint yemeklerinin vazgeçilmez baharatlarından biridir 23.
- Kakule 245. Tatlı ve aromatik bir tada sahip olan kakule, kahvaltılarda ve tatlılarda kullanılır 2.
- Karabiber 24. Hem tohum, hem de öğütülmüş olarak kullanılan önemli bir baharattır 2.
- Garam Masala 235. Kişniş, kimyon, tarçın, karanfil ve karabiber gibi baharatların karışımından oluşan bir baharat karışımıdır 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: