Buradasın
Döğmelik buğday nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Döğmelik buğday pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Nohut ve Buğdayı Hazırlama: 200 g nohut ve 1 kg döğmelik buğdayı bir tencere içine koyun 12.
- Su Ekleme: Tencerenin yarısına kadar su doldurun ve yüksek ateşte kaynatın 12.
- Pişirme: Nohut tam olarak piştikten sonra üzerine tuz ekleyin ve döğmelik buğdayı ilave edin 12. Malzemeler kaynayana kadar kuşbaşı etle birlikte haşlayın 12.
- Et Ayrı Tabağa Alma: Haşlanan eti ayrı bir tabağa alın 1.
- Pilavı Pişirme: Pişen döğmenin altını söndürün ve bir tava içinde erittiğiniz yağı pilava ilave edin 12.
- Servis: Servis tabağına aldığınız pilavın üzerine haşlanmış eti dökerek servis yapın 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: