Buradasın
Dardanell uskumru nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dardanell uskumru pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Temizleme: Uskumruyu taze su altında yıkayın ve dıştaki kalıntıları temizleyin 1. Balığın karın kısmını bıçak veya balık bıçağı ile keserek iç organları çıkarın 1. Pullarını balık pulu kazıyıcısı veya keskin bir bıçak ile başından kuyruğuna kadar temizleyin ve iyice durulayın 1.
- Kesim: Uskumrunun başını ve kuyruğunu kesin 1.
- Pişirme: Uskumruyu yağlı bir tava veya ızgarada pişirebilirsiniz 12. Balığın her iki tarafını da 3-4 dakika kadar pişirin veya altın rengine gelene kadar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: