• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • Cevap ›
    • Yemek ›

    Dana eti haşlama kaç saat haşlanır?

    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #PişirmeSüreleri

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Dana eti haşlama süresi, kemikli parça et için yaklaşık 50 dakika olarak belirtilmiştir 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. posta.com.tr
        1
      2. mutfaksirlari.com
        2
      3. diyetkolik.com
        3
      4. milliyet.com.tr
        4
      5. lezzet.com.tr
        5
    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Et haşlama için hangi tencere kullanılır?

    Et haşlama için dökme demir tencereler veya fırın tencereleri idealdir. Ayrıca, düdüklü tencere de et haşlamak için kullanılabilir, bu durumda pişirme süresi kısalır.
    • #Teknoloji
    • #Mutfak
    • #Tencere
    • #Pişirme
    • #Et
    5 kaynak

    Haşlama yemeği için hangi et kullanılır?

    Haşlama yemeği için çeşitli et türleri kullanılabilir, bunlar arasında: Kuzu eti. Sığır eti. Tavuk eti. Ayrıca, balık ve deniz ürünleri de haşlama için uygun etler arasındadır.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Et
    5 kaynak

    Et haşlarken düdüklü ne zaman kapatılır?

    Et haşlarken düdüklü tencere, pişirme süresi dolduğunda kapatılmalıdır. Pişirme işlemi bittikten sonra, tencerenin kapağı hemen açılmamalıdır.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #Pişirme
    • #DüdüklüTencere
    5 kaynak

    Haşlama nasıl yapılır?

    Haşlama yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları izleyebilirsiniz: Malzemeler: - 3 adet incik veya 500 gr tavuk eti - 4 adet patates - 3 adet havuç - 4 su bardağı su - Tuz, karabiber - 2-3 dal dereotu, 2 diş sarımsak, yarım limon suyu (isteğe bağlı) Yapılışı: 1. İncileri derin bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve pişirin. 2. Etler iyice piştikten sonra içine havuçları ve patatesleri ekleyin. 3. Tuz ve karabiberi ilave edip pişmeye bırakın. 4. En son iki diş sarımsak ve yarım limon suyunu ekleyin. 5. Meyane için unu su ile karıştırıp tencereye alın ve kaynatın, kıvam alınca altını kapatın. 6. Sıcak olarak servis edin ve üzerine dereotu serperek süsleyin. Tavuk haşlama tarifinde ise ek olarak tereyağını tencereye ekleyip kaynayana kadar harlı ateşte kaynattıktan sonra kısık ateşte 10 dakika daha haşlamanız önerilir.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    5 kaynak

    Dana etinin en yumuşak haşlama yeri neresi?

    Dana etinin en yumuşak haşlama yeri, nuar kısmıdır.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Et
    5 kaynak

    Et haşlama en güzel hangi etten olur?

    Et haşlama için en güzel etler arasında kuzu eti ve dana eti öne çıkar. Ayrıca, tavuk eti ve hindi eti de haşlama için uygun et türleridir.
    • #YemekTarifleri
    • #Et
    5 kaynak

    Dana haşlama gerdan etine hangi baharatlar konur?

    Dana haşlama gerdan etine defne yaprağı, tane karabiber, kekik ve sarımsak gibi baharatlar eklenebilir.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Baharatlar
    • #EtYemekleri
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"ly4w0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fdana-eti-haslama-kac-saat-haslanir-3377005620%3Flr%3D213%26ncrnd%3D47416","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"1759141551753918802","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1753918853254033-5170299035046067016-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-146-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"ly4w1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"ly4w2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"Dana eti haşlama süresi, **kemikli parça et için yaklaşık 50 dakika** olarak belirtilmiştir [```1```](https://www.posta.com.tr/yasam/yemek/dana-haslama-nasil-yapilir-dana-haslama-tarifi-yapilisi-malzemeler-ve-puf-noktasi-2539207)[```5```](https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/kirmizi-et-tarifleri/dana-eti-haslama).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://www.posta.com.tr/yasam/yemek/dana-haslama-nasil-yapilir-dana-haslama-tarifi-yapilisi-malzemeler-ve-puf-noktasi-2539207","title":"Dana Haşlama Nasıl Yapılır? Dana Haşlama Tarifi, Yapılışı...","shownUrl":"https://www.posta.com.tr/yasam/yemek/dana-haslama-nasil-yapilir-dana-haslama-tarifi-yapilisi-malzemeler-ve-puf-noktasi-2539207"},{"sourceId":2,"url":"https://mutfaksirlari.com/terbiyeli-dana-haslama.html","title":"Terbiyeli Dana Haşlama – Mutfak Sırları – Pratik Yemek...","shownUrl":"https://mutfaksirlari.com/terbiyeli-dana-haslama.html"},{"sourceId":3,"url":"https://www.diyetkolik.com/yemek-tarifi/italyan-usulu-sebzeli-dana-haslama","title":"İtalyan Usulü Sebzeli Dana Haşlama Tarifi | Diyetkolik","shownUrl":"https://www.diyetkolik.com/yemek-tarifi/italyan-usulu-sebzeli-dana-haslama"},{"sourceId":4,"url":"https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/et-kac-saatte-piser-duduklude-kirmizi-et-kac-dakikada-haslanir-6373677","title":"Milliyet: Et Kaç Saatte Pişer? Düdüklüde Kırmızı Et Kaç...","shownUrl":"https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/et-kac-saatte-piser-duduklude-kirmizi-et-kac-dakikada-haslanir-6373677"},{"sourceId":5,"url":"https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/kirmizi-et-tarifleri/dana-eti-haslama","title":"Dana Haşlama Tarifi: Dana Haşlama Nasıl Yapılır? | Lezzet","shownUrl":"https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/kirmizi-et-tarifleri/dana-eti-haslama"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Dana eti haşlama kaç saat haşlanır?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmesureleri","text":"#PişirmeSüreleri"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":-1,"url":"/search?text=Dana+eti+ha%C5%9Flama+ka%C3%A7+saat+ha%C5%9Flan%C4%B1r%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"1759141551753918802","reqid":"1753918853254033-5170299035046067016-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-146-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1753918853254033-5170299035046067016-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-146-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"ly4w3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.unileverfoodsolutions.com.tr/konsept-uygulamalarimiz/et-pisirme-sirlari/dana-etini-yumusak-pisirme.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.misssgibi.com/et-haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ortada.com.tr/hangi-yemek-icin-hangi-tencere-kullanilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/blog/et-nasil-haslanir/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/et-haslama-icin-hangi-tencere-kullanilir-1028866387","header":"Et haşlama için hangi tencere kullanılır?","teaser":"Et haşlama için dökme demir tencereler veya fırın tencereleri idealdir. Ayrıca, düdüklü tencere de et haşlamak için kullanılabilir, bu durumda pişirme süresi kısalır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/mutfak","text":"#Mutfak"},{"href":"/yacevap/t/tencere","text":"#Tencere"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"#Pişirme"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/kirmizi-et-tarifleri/haslama-et?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.aksam.com.tr/mor-papatya/et-haslama-tarifi-1-kase-kolajen-omur-boyu-saglik/haber-1566069?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haslama.gen.tr/et-haslama-hangi-et-turleriyle-yapilabilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kasaphan.com.tr/dana-etinin-bolumleri/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/haslama-yemegi-icin-hangi-et-kullanilir-222643429","header":"Haşlama yemeği için hangi et kullanılır?","teaser":"Haşlama yemeği için çeşitli et türleri kullanılabilir, bunlar arasında: Kuzu eti. Sığır eti. Tavuk eti. Ayrıca, balık ve deniz ürünleri de haşlama için uygun etler arasındadır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://nasilyapilir360.com.tr/duduklude-kusbasi-et-haslama-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.rumma.org/puf-noktalari/duduklu-tencerede-pisirme-sureleri.html/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://mutfaksirlari.com/duduklu-tencere-kullanma-rehberi-ve-pisirme-sureleri.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/duduklu-tencerede-lokum-kivaminda-et-haslama/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/et-haslarken-duduklu-ne-zaman-kapatilir-1527214848","header":"Et haşlarken düdüklü ne zaman kapatılır?","teaser":"Et haşlarken düdüklü tencere, pişirme süresi dolduğunda kapatılmalıdır. Pişirme işlemi bittikten sonra, tencerenin kapağı hemen açılmamalıdır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"#Pişirme"},{"href":"/yacevap/t/duduklutencere","text":"#DüdüklüTencere"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/et-yemekleri/haslama?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://mutfaksirlari.com/tavuk-haslama.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gdh.digital/haber/tavuk-haslama-nasil-yapilir-terbiyeli-tavuk-haslama-tarifi-qz7jfs3fjbk?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hurriyet.com.tr/lezizz/haslama-tarifi-41415054?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kanald.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/haslama-haslama-tarifi-haslama-nasil-yapilir?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/haslama-nasil-yapilir-1937751504","header":"Haşlama nasıl yapılır?","teaser":"Haşlama yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları izleyebilirsiniz: Malzemeler: - 3 adet incik veya 500 gr tavuk eti - 4 adet patates - 3 adet havuç - 4 su bardağı su - Tuz, karabiber - 2-3 dal dereotu, 2 diş sarımsak, yarım limon suyu (isteğe bağlı) Yapılışı: 1. İncileri derin bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve pişirin. 2. Etler iyice piştikten sonra içine havuçları ve patatesleri ekleyin. 3. Tuz ve karabiberi ilave edip pişmeye bırakın. 4. En son iki diş sarımsak ve yarım limon suyunu ekleyin. 5. Meyane için unu su ile karıştırıp tencereye alın ve kaynatın, kıvam alınca altını kapatın. 6. Sıcak olarak servis edin ve üzerine dereotu serperek süsleyin. Tavuk haşlama tarifinde ise ek olarak tereyağını tencereye ekleyip kaynayana kadar harlı ateşte kaynattıktan sonra kısık ateşte 10 dakika daha haşlamanız önerilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kocasabansucuklari.com/blog/icerik/dana-etinin-neresinden-ne-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.rumma.org/puf-noktalari/etin-bolumleri.html/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gezginbirchef.com/dana-etinin-bolumleri-etin-neresinden-ne-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/koyun-ve-dana-eti-haritalari-et-bolgeleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/blog/dana-etinin-bolumleri/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/dana-etinin-en-yumusak-haslama-yeri-neresi-294587485","header":"Dana etinin en yumuşak haşlama yeri neresi?","teaser":"Dana etinin en yumuşak haşlama yeri, nuar kısmıdır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haslama.gen.tr/et-haslama-hangi-et-turleriyle-yapilabilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kolaylezzet.com/kolay-yemek-tarifleri/et-yemekleri/70-et-haslama-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kadinev.com/en-lezzetli-et-haslama-nasil-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yemektekeyifvar.com/et-tarifleri/et-haslama-tarifi?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/et-haslama-en-guzel-hangi-etten-olur-2103587360","header":"Et haşlama en güzel hangi etten olur?","teaser":"Et haşlama için en güzel etler arasında kuzu eti ve dana eti öne çıkar. Ayrıca, tavuk eti ve hindi eti de haşlama için uygun et türleridir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://uzmankasap.migros.com.tr/tarifler/dana-haslamalik-gerdan/470?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/haslama/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/et-yemekleri/kirmizi-et-tarifleri/dana-eti-haslama?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/dana-gerdan-haslama.1170169/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haslama.gen.tr/dana-haslamalik-gerdan-nasil-pisirilir.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/dana-haslama-gerdan-etine-hangi-baharatlar-konur-2171591971","header":"Dana haşlama gerdan etine hangi baharatlar konur?","teaser":"Dana haşlama gerdan etine defne yaprağı, tane karabiber, kekik ve sarımsak gibi baharatlar eklenebilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"#Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/etyemekleri","text":"#EtYemekleri"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"ly4w4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"ly4w5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"type":"tiktok","url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728751613663494","title":"TikTok"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/173325632992778150","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728793472889615","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/1182131906657966033","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/893945194569821080","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"ly4ww06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}