Buradasın
Et düdüklüde en çabuk nasıl pişer?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et, düdüklü tencerede en çabuk şekilde pişmek için aşağıdaki adımların izlenmesi önerilir:
- Yağları Eritme: Düdüklü tencerede yağları eriterek işe başlayın ve iyice ısındıktan sonra kuşbaşı etleri ekleyin 1.
- Mühürleme: Etleri mühürleyerek suyunu salıp çekmesini sağlayın 1.
- Baharat Ekleme: Soğan, sarımsak, tuz, karabiber ve kekik gibi baharatları ekleyin 12.
- Kapağı Kapatma: Düdüklünün kapağını kapatıp yüksek ateşte 15 dakika pişirin 2.
- Basıncı Düşürme: Pişirme süresi sona erdiğinde, basıncın düşmesi için tencerenin kapağını dikkatlice açın 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: