Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çorba çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Anadolu çorbası 14. Bulgur, kırmızı mercimek, yeşil mercimek ve pirinç ile hazırlanan bir bakliyat çorbasıdır 1.
- Un çorbası 2. Az malzemeyle hazırlanan, bütçe dostu bir çorbadır 2.
- Cennet çorbası 25. Mısır unu, patates ve tavuk suyu ile yapılan bir çorbadır 2.
- Terbiyeli sebze çorbası 2. Sebzelerle hazırlanan besleyici bir çorbadır 2.
- Brokoli çorbası 2. Hızlı pişen ve pratik bir sebze çorbasıdır 2.
- Patates çorbası 2. Patatesin mükemmel bir kıvam aldığı, baharatlarla lezzetlendirilen bir çorbadır 2.
- Yüksük çorbası 3. Mantı, nohut ve et suyu ile yapılan bir çorbadır 3.
- Ayran çorbası 3. Haşlanmış buğday, nohut ve mısır ile hazırlanan, yoğurtlu bir çorbadır 3.
- Bacaklı çorba 3. Yeşil mercimek, nohut ve et suyu ile yapılan, baharatlarla tatlandırılan bir çorbadır 3.
- Yayla çorbası 3. Pirinç, yoğurt, un ve nane ile yapılan bir çorbadır 3.
Çorba çeşitleri, bölgesel ve kişisel tercihlere göre farklılık gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: