Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çingane pastası olarak bilinen tarif, aslında çingene pilavı olarak geçmektedir 24. İşte çingene pilavı tarifi:
Malzemeler:
- 1 büyük su bardağı lor peyniri 35;
- 1 adet domates 35;
- 1 adet yeşil biber 35;
- 1 adet kapya biber 35;
- 1 adet taze soğan 35;
- 1 avuç maydanoz 35;
- 1 çay kaşığı tuz 35;
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı 35;
- 5 adet yeşil zeytin (süsleme için) 35.
Yapılışı:
- Domatesi, yeşil biberi, kapya biberi ve taze soğanı küçük küçük doğrayın 3.
- Maydanozu ince ince doğrayın 3.
- Doğradığınız tüm sebzeleri geniş bir kaseye alın 3.
- Üzerine lor peyniri ve tuzu ekleyin 3.
- Tüm malzemeleri iyice karıştırarak, homojen bir karışım elde edin 3.
- Hazırladığınız karışımı servis kabına alın 3.
- Üzerine zeytinyağını gezdirerek dökün 3.
- Son olarak, yeşil zeytinleri en üste ekleyin ve görsel olarak şık bir sunum yapın 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: